Twisted kauft , so wurde es mal im DB geschrieben, seine Zutaten in Polen ein . Da fallen mir auf Anhieb nur INA und SSS ein . Mann denke dabei an die nicht vom Origanl zu unterscheidenden Klone von VV´s Heisenberg und Red Astaire , welche nur aus INA_aromen gebaut werden können .
Mandel soll ja auch nicht in den Vordegrund , da soll ja Kokos hin , aber ich denke daß zum abrunden des Ganzen bestimmt Mandel drin sein wird . Da Mandel aber mächtig potent ist , wird es wohl so bei 0,05-0,5 % liegen . Mandel macht in kleinen Mengen Säfte " mampfiger " mE .
Aber beim umschauen fiel mir auch > > > DAS < < < ins Auge ( 30 ml für 4 PFUND bei empfohlenen 0,5 - 2 % / Kommt direkt in meine Wishlist ) , was > > > HIER < < < wie folgt besprochen wird :
Coconut Macaroons (CSC) 1.5% (6-13-21) – Many people don’t actually even know what’s IN a Coconut Macaroon, and they’re not complicated. Coconut, sweetened condensed milk, egg whites, vanilla, and salt. Did Chef’s nail this flavor ?? YES !!! —END of REVIEW----. Kidding. Wow, talk about an IMPACT from merely 1.5% of a flavor, this one has it, and it’s great. I think many times, peoples tastes regarding coconuts vary wildly, so keep that in mind any time you read a review of coconut flavors. For my tastes, this one had a perfect pairing of both a creamy-ish coconut, and almost a raw coconut. A tick above mid-level sweet, with a super delicious sweetened creamy back end. The coconut had no “greasy-ees”, or “oily-ees”, and at the very end it finished with a nice astringent, acidic note, which really carried the entire flavor home. Had the coconut been purely creamy, this wouldn’t have been there, and it WOULD have been missed. Tasting this flavor, really had a beginning, middle, and end. Quite interesting, and super delicious, and despite emptying two testers, I could find NO fault with this one. If you like coconut, this one might just end up on your short list. Unquestionably 9.8/10.
MfG , 3ME 